Tjenester & Priser

Tone Grimsrud Interiør- og arkitekttjenester tilbyr 1/2 time gratis møte i Åsveien 9 til alle nye kunder og prosjekter. Oppdraget defineres i samarbeid med kunden, og utføres etter inngått skriftlig avtale. 

Innredningsoppdrag for offentlige bygg

Interiørarkitektens rolle i planleggingsarbeidet med offentlig miljø er å ivareta trivsel og skape gode rom som passer formålet. Offentlige rom skal være tilrettelagt for funksjonshemmede etter plan- og byggeforskriftene. Vi har et godt utviklet nettverk av leverandører på produkter og tjenester.

Private kunder

Arbeid med private boliger kan være alt fra mindre oppgaver til store og mer omfattende prosjekter. Vår arbeidsform hos private kunder, er å hjelpe til med å analysere behovet, samt å bidra med vår erfaring slik at de best mulig skal kunne ta sine egne og rette valg. Vi kan komme med en nøytral røst å snakke ”boligens” sak i de tilfeller der det finnes ulike oppfatninger om hvordan løsningen bør være.

God planlegging og moderne verktøy

Rask og presis dialog med alle aktører i et bygge- og innredningsoppdrag er viktig, og vårt digitale tegneverktøy gjør samarbeid mellom arkitekt, byggherre og brukergrupper mer effektivt. Vi bruker laser for oppmåling av eksisterende bygg og tegner med AutoCAD, slik at bygget kan oppleves tredimensjonalt på skjerm.

God orden og helhetlig planlegging gir alltid et godt resultat.

PRIVATE BYGGESØKNADER

Tone Grimsrud AS har sentral godkjenning og kan påta seg å være ansvarlig søker, arkitektonisk prosjekterende og ha kontroll av våtrom for bygninger og installasjoner i tiltaksklasse 1.

Info om tiltaksklasse 1

HVOR MYE KOSTER DET?

Prisen på interiør- og arkitekttjenester er etter anvendt tid kr 1030,- per time eksl. mva. Hjemmebesøk i en omkrets av 20km fra Storsand i Hurum er min. 2 timer, dvs. kr 2060,- (2575,- inkl. mva). Prisen inkluderer reise, fotografering og kontrollmåling med laser.

Last ned Avtale

Noen eksempler på prosjekter