Hytte på Hurumlandet

Tenk å våkne opp i egenhytte, til morgensol, bølgeskvulp og gå rett ut til et forfriskende morgenbad i Oslofjorden. Tenk deg også netter med måneskinn over blinkende vann og store opplyste cruiseskip som sakte glir opp gjennom fjorden. Hva med fisk og annen fangst fra egen brygge. Det er ferie det!

Byggeår 2013 - 4 fjordutsiktshytter - 7 boenheter - brygge - strandlinje.

Nyombygde hytter med panoramautsikt over Oslofjorden, felles eiendom, strandlinje og brygge, ferdig for innflytting. Hytteeiendommen var tidligere eiet og drevet av Rikshospitalets ferieboliger. Alle hyttene er totalt nyrenovert og fremstår i dag sommeren 2013, som helt nye. Grunnflaten og plasseringen er den samme som tidligere, så nær som Sjøbua, som ble trukket noe tilbake fra strandkanten. Hyttene har beliggenhet på Storsand i Hurum, 40 minutter med bil fra Oslo. Ypperlig for weekend og sommerferie.

Sjøbua:

Sjøbua er den største av hyttene. Grunnflaten er 75m2 og bruksareal er 119m2, hemsen kommer i tillegg. Den har 3 store soverom i underetasjen i tillegg til bad, bod og mellomgang/stue. 3 rom har direkte utgang til terrenget. Fra stua i 1. etasjen har en god utsikt over Oslofjorden og den fine brygga. Kjøkkenet har dør ut til verandaen som strekker seg på halve langsiden og hele kortsiden av hytta, mot syd. Hovedinngangen er fra terreng i øst direkte inn i 1.etg. En stor og god trapp fører ned til underetasjen og en noe mindre trapp opp til hemsen. På hemsen er det to takvinduer mot Oslofjorden.

Sørstua og Nordstua:

Sørstua og Nordstua er helt like. Grunnflaten er 76m2 og bruksarealet er 67m2. De har inngang, stue og kjøkken i ett. Rommet har en dør ut til en veranda, som strekker seg på halve langsiden av hytta.Verandaene er bygget med trapp ned til terrenget på sydsiden. Hyttene ligger øverst på tomten slik, at de har god utsikt over de nedre hyttene på eiendommen. Hyttene har 2 soverom og hems med takvindu. Begge hyttene har et stort vaskerom i underetasjen, som også kan nyttes til sportsbod.

Sjørekka:

Sjørekka er en større hytte, som er delt opp i 4 leiligheter. Sjørekka 4 og 5 er i under -etasjen, og Sjørekka 6 og 7 er i toppetasjen. Bygget er utformet som sjøboder med 4 smale saltak, rettet mot Oslofjorden.

6ern og 7ern, har store og gode verandaer mot sjøen og utsikten. De har inngangen direkte fra terrenget på vestsiden. Leilighetene har gang, stue og kjøkken i ett, 2 soverom og bad. I tillegg har 6ern og 7ern, 2 hemser hver med gode trapper opp. Bod/teknisk rom har direkte dør fra utsiden og i bodene er det plass for vaskemaskin.

4ern og 5ern er de minste leilighetene med direkte inngang fra sjøsiden til stue, kjøkken, gang i ett, 2 soverom mot sjøen, bad og bod innerst. Leilighetene har brannisolering- og god lydisolering. Enhetene har sine private uteområder og med sideveis- og høyde forskyvninger. De oppleves som adskilt fra de andre, fredelig og i pakt med naturen og den fabelaktige sjøutsikten.

Generelt for alle hyttene:

Hyttene er hvitmalte utvendige og har rød/orange tak.Innvendig er alle rom er malt i lyse delikate farger, både tak og vegger. Stue- og kjøkkengulv er i laminat. Badene er flislagte både vegger og gulv. Kjøkkenene er sorte noen med profilerte- og noen slette fronter. Alle har laminat benkeplater. Kjøkkenet er utstyrt med oppvaskbenk i stål, integrert ovn, koketopp, ventilator, oppvaskmaskin og kjøl/frys.3 av hyttene har i tillegg sentralstøvsugere. Integrerte downlights, er plassert i alle bad, kjøkken og ellers i rom med flate himlinger. I stuer med møneløft er det monter lysskinner med spottlights.

Pelebrygge:

Felles brygge er konstruert med peler og solide dragere. Alt i trykkimpregnerte tremateriale. Brygga har ”vinger”, slik at en lettere kan sitte på brygga med beina på vingene, og kose seg. Brygga er både bred og lang med god plass for alle beboerne.

Se alle bildene