Bjølsenhallen

I desember 2004, ble den gamle fredede busshallen på Bjølsen, ombygd og innredet til idrettshall i to etasjer. Et sterkt ønske fra byggherren var farger, og ikke bare grått og hvitt...

Farger, Farger, Farger!

Ettersom farger var viktig for byggherren, planla vi derfor fire forskjellige fargeoppsett, fordelt på de 10 garderobene. Alle dører hadde tilsvarene fargekoder, med forskjellige laminat farger. Skilting ble utført med store tall og bokstaver. Bordtennisgruppa ønsket seg rødt gulv. Vi fikk derfor produsenten til å utvikle et sportgulv i en knall rød farge. Det røde gulvet ble bruk i de mindre kampsport rommene mens to blåfarger er brukt i ballsport hallene. For å oppnå ekstra god akustikk i hallene har vi brukt høye gardiner fra gulv til tak av ull.

sosiale møteplasser

I foajeen i 2.etasje ønsket vi å åpne dørene for uorganisert ungdom. Her er det gatesjakk og bordtennis og er et flott sted å ”henge” for barn og unge. Kanskje de lar seg inspirere til andre typer sport etter hvert. Andre møteplasser er oppslagstavlene. Det er tilsammen 5 store oppslagstavler, slik at de forskjellige klubbene kan ha sin egen plass. Selv om mye kommunikasjon i dag skjer over nettet, tror jeg ingenting kan erstatte den gode, gamle oppslagstavleplassen.

Flere prosjekter