Oppsal Arena

Den gamle ”Trasophallen”, fikk et lenge etterlengtet tilbygg og en oppussing i 2005. Over 7500 m2 ble lagt til den gamle hallen – det tilsvarer 3 håndballbaner på tvers eller en innendørs fotballbane – i tillegg til sal for dans og kampsport.

matchende idrettslag og tribuner

Vårt ansvar var innredning, farge- og materialvalg både i den nye og den gamle delen som ble pusset opp. Idrettslaget hadde fargen blå i drakter og logo. Vi valgte å justere blåfargen og brukte den mot tribune og kontorer i hovedhallen. Vi kom såpass tidlig inn i prosjektet at vi også fikk valgt en lys gul farge på de store stålkonstruksjonene i taket. Heisen og rekkverk ble blått. Tribunene var utført i massiv furu, ble behandlet med hvitpigmentert lakk, slik at de vil holde seg lyse i fremtiden. 

sterke kontraster

I samarbeid med arkitekten var vi med å bestemte eksteriør fargene også. Vi valgte en sterk oransje i inngangspartiet, men ellers var hovedfargene lyse grå. Inne i foajeen, brukte vi er sterk rødfarge mens hovedfargene her også er grå i flere nyanser.  Gardinstoffet ”Blink” med store røde sirkler på hvit bunn, var et treffsikkert valg. 

Flere prosjekter